HOROSCOP 15 iunie: Berbec, Gemeni, Leu, Săgetător, Capricorn, Pești. Zodii care TREBUIE să spună ce au pe suflet

Dana Lascu |
Data actualizării: | Data publicării:
Ascendentul, horoscop
Ascendentul, horoscop

HOROSCOP 15 iunie: Sunt mai multe zodii care trebuie să spună ce au pe suflet, ce le nemulțumește și ce le face plăcere. 

HOROSCOP 15 iunie:

Berbec

Viața Berbecilor i-a scos dincolo de zona lor de confort. Dați-vă timp să vă recuperați după acele treburi epuizante și îmbrățișați o pauză necesară astăzi. Veți fi împinși să vă cufundați în orice activități care vă fac plăcere. Ziua de marți ajută la restabilirea stării de echilibru, pe măsură ce Luna și soarele se aliniază armonios.

Gemeni

Gemenii au de spus o poveste astăzi. Nu vă păstrați gândurile numai pentru dvs., deoarece Luna în Leu vă încurajează să vă folosiți vocea și să vă împărtășiți vulnerabilitatea. Este o zi ideală pentru a lucra la un proiect ce implică scrisul, a purta o conversație importantă sau a te pierde într-o sesiune de scris în jurnal. Conexiunea armonioasă a Lunii cu Soarele permite o zi echilibrată emoțional.

Leu

Este bine ca Leii să fie egoişti astăzi, pentru că au şi dreptul să-şi afirme nevoile. Este posibil ca lucrurile să fi devenit puțin dezechilibrate în relația cu partenerul în ultimele zile - deci, nu vă fie teamă să vă împărtășiți părerea. Prezența lunii în semnul vostru zodiacal vă încurajează să vă reconectați cu corpul, sănătatea. În plus, Luna vă dă un sentiment de încredere.

Săgetător

Lasă-ți gândurile să iasă la iveală. Nu îți mai înfrâna sentimentele și nici opiniile, lasă-i pe cei din jur să știe ce vrei și mai ales ce așteptări ai. Reușiți să găsiți puțin spațiu și timp pentru lucrurile care vă pasionează și vă preocupă cu adevărat.

Capricorn

Traversați o perioadă în care vă lăsați sentimentele să zboare și mai ales, îi permiteți inimii să viseze. Astrele sunt de partea voastră și vă ajută să vindecați rănile din trecut. Odată ce ați depășit aceste perioade, viața sentimentală capătă o nouă traiectorie, cu surprize plăcute la tot pasul, notează Antena3.

Pești

Vă concentrați pe muncă și pe ceea ce aveți de făcut. A venit timpul să vă îndreptați atenția spre lucrurile care sunt cu adevărat importante, iar astfel veți reuși să vă păstrați organismul sănătos și mai ales să stați departe de ceea ce vă stresează inutil.

Află care este codia care marți dă lovitura, AICI.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel