Horoscop 16 august 2021: zodia care trebuie să fie atentă la bani, să facă economii

DCMedical Team |
Data actualizării: | Data publicării:
Portmoneu plin cu bani. Foto: Pixabay
Portmoneu plin cu bani. Foto: Pixabay

În prima parte a zilei suntem mai crispaţi şi mai atenţi la câştiguri, iar după aceea suntem mai destinşi, mai deschişi la comunicare şi discuţii.

Camelia Pătrăşcanu a prezentat astăzi, la Antena 3, horoscopul pentru fiecare zodie în parte.

Berbec

Berbecii sunt grijulii cu sănătatea lor, dar şi cu veniturile. Cu alte cuvinte, nu vor să piardă, nu vor să investească ineficient în diverse lucruri. După-amiaza este minunată, cu bună înţelegere şi comunicare.

Taur 

Pentru Tauri, relaţiile sunt importante pe tot parcursul zilei şi e bine să fie un pic mai atenţi la ce-şi doresc oamenii cu care colaborează, dar şi de ce se tem oamenii cu care ei colaborează. După-amiaza sunt atenţi dacă sunt păcăliţi şi spun că fac mai mult decât fac.

Gemeni 

Pentru Gemeni, multă muncă mai ales în prima parte a zilei şi destul de sâcâitoare şi obositoare. Poate nu au chef de toate sarcinile, dar colaborează bine şi se ajută cu oamenii, aşa că lucrurile ies bine până la urmă.

Rac 

Racii au nevoie de o anumită atmosferă pentru a se putea mobiliza, poate nu încep ziua foarte bine şi pun accentul mai mult pe ce nu merge sau pe jumătatea goală a paharului. Îşi revin după-amiaza, sunt eficienţi şi au rezultate.

Leu 

Leii nu îşi găsesc ritmul de la început, dar după-amiaza sunt în formă, chiar fac lucruri, dar în stilul lor, în ritmul lor.

Fecioară 

Fecioarele sunt foarte atente, chiar preocupate în prima parte a zilei la aspecte legale, juridice, ce ţin de bani - acte, contracte, angajamente şi poate că au nevoie de nişte clarificări, lămuriri, de aceea fac nişte săpături.

Balanţă 

Pentru Balanţe, banii sunt interesanţi şi sunt preocupaţi, vor să ia, nu să dea, de aceea tot ce fac au în vedere o economie sau o eficientizare a activităţilor lor.

Scorpion 

Scorpionii sunt în prima parte a zilei un pic mai năzuroşi şi mai sensibili, dar după-amiaza sunt mai eficienţi, în acţiune şi au rezultate foarte bune.

Săgetător 

Săgetătorii să fie atenţi în prima parte a zilei la oboseală, stres, lipsă de chef. După-amiaza sunt în formă şi pot recupera ce nu au făcut de dimineaţă.

Capricorn 

Capricornii sunt foarte atenţi la ce e în jurul lor şi pot sesiza nişte lucruri toxice. E bine să să stea departe de ele.

Vărsător 

Vărsătorii pun accent pe prieteni, au multe lucruri de făcut, dar au nevoie şi de suporteri sau trebuie să ştie rezultatul, impactul pe care deciziile lor le au asupra celor din jur. Spre seară, ies bine la socoteală.

Peşti 

Peştii sunt preocupaţi de acte oficiale pe care trebuie să le rezolve sau cineva să îi descurce şi sfatul astrelor ar fi să caute un specialist care să îi îndrume foarte corect. E bine să cerem sfatul, dacă simţim că lucrurile nu ies.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel