Horoscop 16 ianuarie 2022: Zodiile care au noroc în dragoste sau în bani

Adisa Codruț |
Data publicării:
Dragoste. Foto: Pexels
Dragoste. Foto: Pexels

Horoscop 16 ianuarie 2022: Se spune că dacă ai noroc în dragoste nu ai noroc în bani și invers. Iată zodiile care duminică sunt norocoase fie la un capitol, fie la celălalt, dar și cele care se vor distra de minune.

Horoscop 16 ianuarie 2022: Duminică astrele sunt darnice cu câteva zodii. Unele au șansa să-și găsească marea dragoste sau ca sentimentele să le fie întoarse cu egală măsură, altele vor avea noroc financiar nesperat și categoric neașteptat, deci n-ar strica să joace la Loto dacă tot e zi de extragere. În afară de ele sunt câteva zodii care se vor distra călătorind sau alături de cei dragi. Iată care sunt acestea: 

Berbec

Berbecii ar trebui să aibă încredere în instinctele lor, mai ales când este vorba de familie. Nu exagerați, totuși, cu farmecul personal, pentru că riscați să deveniți teatrali.

Rac

Nativii Rac se pot regenera dacă pleacă într-o excursie. Luați în considerare și ce își dorește partenerul de viață și nu fiți superficiali în a vă arăta emoțiile.

Leu

Leii vor primi ceva valoros azi, fie că este un cadou material sau spiritual. Astrele vă sfătuiesc să fiți atenți la detalii și să luați deciziile în liniște.

Fecioară

Fecioarele au noroc în dragoste! Vă puteți găsi partenerul ideal dacă sunt sunteți singuri. Dacă că aflați într-o relație, există riscul infidelității și sunteți avantajați în întâlnirile cu prietenii.

Scorpion

Scorpionii sunt mari amatori de distracție, așa că pot plănui o excursie în care să îi includ pe prieteni. Le acordați foarte multă atenție acestora, iar partenerul se va simți neglijat, notează astrologul ObservatorNews.

Săgetător

Relațiile cu părinții, în cazul Săgetătorilor, sunt foarte armonioase azi, ba chiar pot petrece o bună parte din zi cu aceștia. În restul timpului, sunteți predispuși la cheltuieli, mai mult cu banii partenerului.

Vărsător

Vărsătorii pot vindeca ceva legat de o persoana din familie, dar neîncrederea vis a vis de unii oamenii rămâne constantă. Aveți, însă, noroc pe plan financiar!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel