HOROSCOP 30 august 2021. Zi nefastă pentru toate zodiile. Unii pierd bani, alții au probleme cu actele

Adisa Codruț |
Data publicării:
Zodiile care au ceva de dovedit. Foto: Pixabay
Zodiile care au ceva de dovedit. Foto: Pixabay

HOROSCOP 30 august 2021: Este o zi tensionată, cu multe confuzii, nesiguranțe și dezamăgiri. În final, ne descurcăm noi cumva, dar nu va fi ușor

HOROSCOP 30 august 2021: 

Berbec

Pentru Berbeci, multe informații din sfera profesională, poate și dezamăgiri, că unii au zis și nu au făcut, alții poate nu au cu ce să lucreze. În tot cazul, aceasta este atmosfera, trebuie să aibă răbdare, să treacă, zilele următoare va fi mult mai bine.

Taur 

Taurii își fac griji cu banii, cheltuiesc sau au cheltuit și își dau seama că nu e bine sau acum trebuie să scoată niște bani din buzunar, nu prea le convine și nu prea înțeleg sensul, dar cineva pare că așteaptă să facă asta.

Rac 

Pentru Raci, dificultățile pot fi legate de niște informații care le-au fost ascunse, fie ei nu au fost atenți la ele, nu le-au apreciat corect, și-au făcut calculele greșite și acum trebuie să evalueze lucrurile mult mai realist.

Leu 

Leii pot fi și ei dezamăgiți de pierderi diverse și financiare din cauza altor persoane - niște proiecte eventual în care au investit, de la care au sperat lucruri, dar nu dau rezultatele dorite sau pe mâna unor prieteni pierd.

Scorpion 

Pentru Scorpioni, tensiunile sunt legate de siguranța lor materială, nu e vorba neapărat de bani pe care îi pierd, dar au niște planuri și nu au sentimentul că lucrurile vor ieși. Dacă mai scot și bani din buzunar, chiar că se tem.

Săgetător 

Pentru Săgetători, vorbe neplăcute cu autoritățile sau persoane de care depind, ciocniri de orgolii mai ales după-amiaza, riscă să ia niște decizii la nervi, deci mai bine abținere, pentru că zilele următoare sunt mai bune, notează Antena3.

Pești 

Pentru Pești, tot felul de emoții și nesiguranță pentru viața lor sau viața cuiva de care le pasă. Vor să ajute, să îndrepte, că corecteze și ar avea nevoie de sfatul unei persoane care știe să le mobilizeze sau se pricepe la problema care îi preocupă pe ei.

Ce pățesc celelalte zodii, aflați AICI.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel