Horoscop noiembrie 2021 - Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion: o lună FOARTE importantă

Angela Sabău |
Data publicării:
Horoscop noiembrie    Foto: pixabay
Horoscop noiembrie Foto: pixabay

Horoscop noiembrie 2021. Luna aceasta reprezintă o perioadă astrologică importantă, fiind marcată de o Lună Nouă în Scorpion şi o eclipsă pe 19 noiembrie. Potrivit astrologului Daniela Simulescu, este o lună de tranziţie de la 2021 la 2022. Află previziunile pentru Leu, Fecioară, Balanță şi Scorpion:

Să ştiţi că în noiembrie se face trecerea de la 2021 la 2022. Luna noiembrie este importantă din acest punct de vedere.

În noiembrie, mai exact pe data de 19, avem o eclipsă, o Lună Plină în Taur care are foarte multe implicaţii pe astrograma României.

În jurul datei de 19 noiembrie, înainte sau după, să fim foarte atenţi la ce se întâmplă. Această Lună Plină are implicaţii atât la nivel individual, naţional, cât şi mondial.

Să nu uităm de faptul că Marte intră pe 31 octombrie în semnul Scorpionului şi va sta acolo toată luna noiembrie.

Venus, pe 5 noiembrie, intră în Capricorn, de unde va şi retrograda pe data de 19 decembrie şi va sta în Capricorn până în martie anul viitor, undeva până pe 6 martie.

Mercur, pe 6 noiembrie, intră în Scorpion. Iese din Balanţă, unde a fost şi retrograd şi intră în Scorpion şi va sta până pe 24 noiembrie, când va intra în Săgetător.

Iar Soarele, pe 22 noiembrie, intră în Săgetător. Acum, la final de noiembrie, Soarele va face o conjuncţie cu Nodul Sud pe 23 noiembrie.

Luna noiembrie se anunţă destul de marcantă la nivelul conştiinţei, la nivelul principiilor şi valorilor pe care noi, ca români le avem, dar se anunţă o oarecare schimbare de energie la nivel individual.

Leu (sau cei cu ascendent în Leu)

Două momente sunt importante pentru tine: Vorbim despre Luna Nouă (care se va petrece pe 5 noiembrie) şi despre Luna Plină (care se petrece pe 19 noiembrie). Pe 19 noiembrie este şi o eclipsă minunată, una dintre cele mai faimoase eclipse ale anului 2021.

Pe 5 noiembrie avem o Lună Nouă în Scorpion. Este implicat Soarele, guvernatorul tău. Doar că această Lună Nouă, ce să vezi, este în opoziţie cu Uranus. Ce înseamnă asta?

Luna Nouă se va petrece în casa a patra, va avea importanţă şi în casa a zecea, unde se va petrece Luna Plină de pe 19 noiembrie. La tine axa 4-10, casele 4 şi 10, sunt activate toată luna. Ce înseamnă aceste case? Casa a patra este legată de fundaţia emoţională, de casa ta, de familie, de locul unde ai copilărit, dar şi de cum te arăţi publicului, iar casa a zecea este legată de obiectivele tale profesionale, de statutul tău, de rolul tău în societate, de poziţia ta în comunitatea din care faci parte, de viitorul job pe care ţi-l doreşti. Când aceste două axe sunt atât de trâmbiţate într-o lună, e clar că ori se întâmplă ceva în casa în care locuieşti, poate trebuie să muţi, să schimbi, să decorezi, poate se strică ceva, ori se schimbă ceva pe plan profesional. 

Aş vrea să cred că este o lună în care tu vei echilibra foarte mult viaţa profesională cu cea personală. Este nevoie! Pentru că dacă nu faci lucrurile acestea, planetele din Scorpion, care vor tranzita casa a patra, îţi vor aduce foarte multe momente copleşitoare din punct de vedere emoţional. Te vei simţi epuizat. Pur şi simplu nu mai ai resurse, nu mai ai puteri şi nici familia nu te susţine atât de mult pentru că trece Marte pe acolo şi îi face şi pe ei mai 'nesuferiţi' în jurul tău, să ne imaginăm.

Deci, trebuie să înveţi să gestionezi altfel echilibrul job-familie sau parte profesională versus viaţă personală.

Ce mai este de remarcat la tine este faptul că Soarele va fi tot timpul în Scorpion, deci tot în casa a patra, dar va intra în Săgetător pe 23 noiembrie şi va face o conjuncţie cu Nodul Sud.

Iubiri vechi - că oricum ne apropiem de Venus retrogradă - te poţi reconecta la persoane vechi din viaţa ta, poţi relua legătura cu o persoană pe care ai plăcut-o şi nu s-a întâmplat nimic. Momentele legate de copii sunt foarte importante. Mulţi dintre voi vă veţi gândi dacă să mai faceţi un copil, să măriţi familia. Sunt multe discuţii legate de chestia asta. Şi să nu uităm că Jupiter - Saturn se află în casa a şaptea, în mers direct. Devine o lună importantă din punctul de vedere al vieţii personale.

De ce îţi spun să echilibrezi cariera cu viaţa personală? Pentru că trebuie să acorzi mai multă importanţă familiei şi relaţiei din care faci parte sau persoanei pe care o placi. Da, o să munceşti, că Venus intră în casa a şasea - o să fie bine, nu e o problemă. Dar este nevoie să echilibrezi. Şi echilibrarea se face conştient. Dacă nu o faci conştient, planetele acelea din Scorpion din casa a patra fac o criză ca să te ţină mai mult acasă, ca să îţi arate că ai stat mai mult la serviciu dar degeaba, că aici era prioritatea ta. 

Atenţie! Timpul pe care îl acorzi vieţii personale te ajută să te echilibrezi, îţi construieşte fundaţia emoţională, te ajută să găseşti un refugiu unde să te întorci de fiecare dată. Indiferent de ce se întâmplă pe plan profesional, dacă nu ai acel refugiu, nu o să fie bine. Asta îşi doreşte luna noiembrie de la tine.

Grijă mare în jurul datei de 5 noiembrie şi în jurul datei de 19 noiembrie. Aş vrea să cred că mulţi dintre voi veţi reuşi să vă schimbaţi domeniul de activitate, că renunţaţi la un job care că face mai mult rău decât bine, că reuşiţi să staţi mai mult acasă cu familia şi copiii şi că vă preocupaţi de stilul vostru de viaţă. Multe dintre obiceiurile voastre poate nu sunt potrivite, poate nu dormiţi cât trebuie, nu mâncaţi ce trebuie, voi ştiţi.

Deci, grijă pe 5 şi 19 noiembrie!

Citește continuarea pe Astrosens și află previziunile pentru toate zodiile

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel