Horoscop. Ziua norocoasă a săptămânii în funcție de zodie

DCMedical Team |
Data publicării:
Bucurie
Bucurie

Fiecare semn zodiacal are o zi norocoasă a săptămânii.

Fiecare zi a săptămânii este guvernată de una dintre cele șapte planete, astfel fiecare semn al zodiacului are o zi norocoasă din săptămână.

Berbec și Scorpion - pentru acești nativi, marți este ziua perfectă pentru a începe noi proiecte și a lansa noi idei incitante.  Orice veți începe în această zi va avea o șansă mai mare de a reuşi, ceea ce căutați cu adevărat (mai ales dacă sunteți un Scorpion). Dacă sunteți un Berbec, entuziasmul de a începe ceva nou poate fi mai mult din ceea ce căutați, dar în orice caz, aveți energia de foc Marte de partea voastră.

Leu - duminica este ziua perfectă pentru a vă acorda prioritate expresiei creative sau pentru a vă stabili noi obiective interesante pentru săptămâna viitoare; în calitate de lider al zodiacului, entuziasmul tău pentru săptămâna următoare îi influențează pe ceilalți într-un mod pozitiv pentru a păși în zilele următoare cu optimism, lăsând în urmă stresul din ultima săptămână.

Rac - fiind condus de lună, îți place să dai prioritate emoțiilor tale, iar luni este cel mai optim moment pentru a face acest lucru. Lunea este ziua perfectă pentru a petrece timpul acasă și pentru a pregăti mâncare și hrană pentru fiecare zi, pentru a vă recentra emoțional, astfel încât să puteți naviga săptămâna cu capul limpede și cu inima deschisă, potrivit Spectacola.

 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel