Imagini senzaționale cu Vladimir Putin, la -16 grade. Președintele Rusiei s-a scufundat de trei ori în apa înghețată - VIDEO

DCMedical Team |
Data publicării:
captură foto
captură foto

Președintele rus Vladimir Putin a făcut o baie înghețată pentru a marca Epifania pe stil vechi. 

Președintele rus Vladimir Putin a făcut față temperaturilor reci de -16 grade și a intrat în apă de Bobotează, pe stil vechi, într-o piscină din afara Moscovei, potrivit unui videoclip și unor fotografii postate marți de presa de la Moscova, scrie CNN

În filmare, liderul de 68 de ani este văzut ieșind dintr-o cabană, îmbrăcat cu o haină din piele de oaie, și, ulterior, intrând în apa dintr-o piscină unde gheața a fost spartă în formă de cruce. Acesta se scufundă de trei ori, apoi iese din apă.

Imaginile cu liderul rus fac înconjurul lumii. 

 

Temperaturile din regiunea Moscovei au fost de aproximativ -20 grade Celsius, în ultima săptămână.

Gestul lui Vladimir Putin nu este nou. În 2018, președintele rus s-a scăldat în apele înghețate ale lacului Seliger, pentru a marca Epifania. De asemenea, a fost fotografiat topless în timp ce pescuia în 2017 și cu pieptul gol în timp ce călărea pe un cal, în vacanță, în 2009.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel