Încă 2 pacienți COVID-19 de la Piatra Neamț au murit. Bilanțul tragediei din Secția ATI urcă la 14 decese

Dana Lascu / 22 noi 2020 / 16:07
Foto: Exploziv TV Piatra Neamț
Foto: Exploziv TV Piatra Neamț

Încă doi dintre pacienții COVID-19 scoși din Secția ATI distrusă de incendiu a Spitalului Piatra Neamț au murit. Bilanțul total al deceselor urcă la 14

În fatidica seară când a izbucnit incendiul într-unul dintre cele două saloane ale Secției ATI de la Spitalul Județean Neamț au murit 10 oameni: opt dintre ei au ars în camera unde sa produs tragedia, iar doi în timp ce erau scoși din salonul alăturat pentru a fi duși în Unitatea de Primiri Urgențe. 

În cele două saloane erau în total 16 pacienți, iar cei 6 supraviețuitori ai incendiului, care nu aveau arsuri, dar erau în stare gravă din cauza COVID-19, au fost transferai la Spitalul de la Lețcani. 

Săptămâna trecută, doi dintre ei au murit, iar astăzi încă doi au decedat. 

Bilanțul total al tragediei se ridică astfel la 14 decese. 

În afară de aceștia, un alt pacient COVID-19, care în momentul incendiului era în Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean Piatra  Neamț, a decedat și el, la Spitalul din Pașcani unde a fost transferat pentru că avea nevoie de Terapie Intensivă.

Articole Recomandate

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2021 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt1
YesMy