Încă două victime care au băut spirt. Doi bărbați găsiți morți la Sibiu

D.C. |
Data publicării:
Spirt medicinal
Spirt medicinal

După ce zece ieșeni au murit pentru că au băut spirt, doi bărbați din Botoșani au fost găsiți morți la Sibiu din exact aceeași cauză.

Doi bărbați din Botoșani, care erau angajați la o firmă de exploatare a lemnului din localitatea Boian, județul Sibiu, au fost găsiți morți, în această dimineață, după ce au băut, fiecare, câte o sticlă d e spirt medicinal. Bărbații aveau 45 și 51 de ani, iar medicii nu au mai putut face nimic pentru a-i salva.

„La data de 5 mai 2020, în jurul orei 7.45, polițiștii Secției 2 Poliție Rurală Mediaș au fost sesizați despre faptul că, în apropierea unui canton din extravilanul localității Boian, se află trupul decedat al unui bărbat în vârstă de 45 de ani. În aceeași dimineață, în jurul orei 10.17, polițiștii au fost sesizați din nou despre faptul că, la o distanță de aproximativ un kilometru față de cantonul în cauză, pe un drum forestier, se află cadavrul unui alt bărbat, în vârstă de 51 de ani. Cei doi bărbați sunt din județul Botoșani și erau angajați ai firmei de exploatare a lemnului care acționa în zona cantonului din extravilanul localității Boian. Din primele cercetări efectuate la fața locului, pe trupurile celor doi nu au fost constatate urme de violență", a declarat Elena Welter, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu, citată de Antena3.

Nevasta unuia dintre bărbații din Iași decedați ieri a declarat, pentru BZI, că și ea bea spirt. Femeia a povestit că „a avut noroc”, chiar în ziua în care soțul ei a băut spirtul ucigaș, ea a băut doar vin și s-a culcat în „porumbar". 

„El a băut spirt în ziua aia...Sante...nu Mona. De când e cu boala asta în țară, Mona s-a terminat. Nu mai este la magazin, gata. În sat au adus ceva, «Sante» parcă scria pe sticlă. De ăla a băut soțul. Eu în ziua aia am băut vin. M-am dus la magazin și pe el l-am lăsat acasă. Am băut vin și după m-am culcat în porumbar. Cât am dormit eu, el a murit", a povestit văduva cu zâmbetul pe buze, notează jurnaliștii de la BZI

„Ce să spun, nu trebuie să bei spirt, dar vodka e apă chioară, romul colorant, spirtul e bun. Bei un pahar și pleci la muncă. Eu dacă beau, beau numai Mona", a completat, tot râzând, femeia.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel