Încă un pacient prins în incendiul de la "Matei Balș" A MURIT

Cătălina Burghelea |
Data actualizării: | Data publicării:

Incendiul de la Institutul ”Matei Balș” continuă să facă victime. 

O persoană în vârstă de 87 de ani, prinsă în incendiul de acum trei zile, a murit în spitalul în care fusese transferată.

Bărbatul era infectat cu coronavirus şi era tratat în acelaşi corp de clădire unde a avut loc incendiul. Urmează să se stabilească dacă există o legătură între incendiu şi deces.

În acest moment, bilanțul deceselor provocate de incendiul de la ”Matei Balș” a ajuns la 8 persoane.

Între timp, anchetatorii s-au întors la Institutul Matei Balş. Fac cercetări, se fac măsurători, fotografii pentru a fi ataşate dosarului de ucidere din culpă care a fost deschis după tragedia de vineri.

S-a vorbit despre faptul că suprasolicitarea sistemului de electricitate ar fi fost cauza, dar încă nu se ştie clar de la ce a izbucnit incendiul.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel