Incendiu Matei Balș. Ministrul MAI, Lucian Bode: a 5-a victimă găsită carbonizată în baie

Adisa Codruț |
Data publicării:
Lucian Bode. Foto: Facebook
Lucian Bode. Foto: Facebook

Ministrul Afacerilor Interne, Lucian Bode, a confirmat un al cincilea deces în urma incendiului de la Institutul Matei Balș.

Ministrul Afacerilor Interne, Lucian Bode, a declarat, pentru digi24, că a fost găsită o a cincea victimă în urma incendiului violent de vineri dimineața de la Institutul Matei Balș din București. ”A fost găsită carbonizată în baie”, a afirmat oficialul.

Vineri dimineața, în jurul orei 5.00, s-a produs un puternic incendiu la parterul Institutului Matei Balș din București. 5 oameni și-au pierdut viața și zeci de pacienți au fost transferați la alte unități medicale din Capitală. Primarul Bucureștiului declara că a discutat cu responsabilii Termoelectrica și că nu ar fi fost probleme cu furnizarea de căldură în ultima săptămână, inclusiv noaptea trecută. Declarația vine după ce o rudă a unei paciente internate la Matei Balș a declarat că i-a dus, cu acordul spitalului, mamei sale o aerotermă deoarece era frig în salon.

Mai multe anchete au fost deschise. Procurori de la Parchetul de pe lângă Tribunalul București audiază medicii care au fost de gardă noaptea trecută. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel