Incendiu Matei Balș. Toni Grecu (Divertis), printre pacienții EVACUAȚI. Cum se simte acum

DCMedical Team / 29 ian 2021 / 19:20

Toni Grecu, fondator Divertis, s-a aflat printre pacienții transferați de la ”Matei Balș”, în urma incendiului produs vineri dimineață, fiind tratat pentru infecția cu Sars-Cov-2. 

Potrivit soției acestuia, Cristina Grecu, Toni Grecu a fost transferat la Spitalul Sf. Pantelimon, în urma incendiului de la Institutul Național de Boli Infecțioase "Prof.Dr. Matei Balș".

”Am aflat din niște sms-uri trimise de prieteni la 6 dimineața, l-am sunat, era deja la Sf. Pantelimon. Era, evident, speriat, dar peste câteva ore mi-a spus că se simte mai bine și că este ok. Nu mi-a dat multe detalii, mi-a spus că a fost evacuat și că nu știe ce s-a întâmplat, detalii despre eveniment nu are. Eu am primit numărul de telefon al șefei de la UPU Sf. Pantelimon de la o ziaristă și am sunat. Doctorița a fost foarte cooperantă, ulterior am primit și oficial din partea spitalului informații despre starea lui. Spitalul Matei Balș nu mi-a trimis nicio informare, nu mi-a spus nimic. Era evident că se simte șocat în primul rând.

Toni este acum monitorizat, i se fac analize și alte investigații la plămâni. Este îngrijit de medicii de la Sf. Pantelimon, a fost primit la UPU. M-au sunat medicii, mi-au spus să stau liniștită că este bine, îl investighează. Se pare că plămânii nu i-au fost afectați de fum, dar vom vedea după investigații dacă este sau nu așa. M-ar mira să nu fi fost deloc pentru că Toni a făcut o formă medie spre severă de Covid, este de două săptămâni sub oxigen, organismul îi obosește îngrozitor”, a precizat Cristina Grecu.

Toni Grecu a fost internat cu Covid-19 la Spitalul ”Matei Balș” pe 16 ianuarie.

Cum a debutat boala

 

"A avut simptome, dar după o săptămână au devenit mai serioase. Am decis atunci să meargă la spital, a fost internat pentru monitorizare și tratament. Acum se află într-o stare ameliorată față de cea din momentul internării. Evoluează spre bine", a specificat Cristina Grecu. 

Articole Recomandate

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2021 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy