Incendiu Matei Balș. Toni Grecu (Divertis), printre pacienții EVACUAȚI. Cum se simte acum

DCMedical Team |
Data publicării:

Toni Grecu, fondator Divertis, s-a aflat printre pacienții transferați de la ”Matei Balș”, în urma incendiului produs vineri dimineață, fiind tratat pentru infecția cu Sars-Cov-2. 

Potrivit soției acestuia, Cristina Grecu, Toni Grecu a fost transferat la Spitalul Sf. Pantelimon, în urma incendiului de la Institutul Național de Boli Infecțioase "Prof.Dr. Matei Balș".

”Am aflat din niște sms-uri trimise de prieteni la 6 dimineața, l-am sunat, era deja la Sf. Pantelimon. Era, evident, speriat, dar peste câteva ore mi-a spus că se simte mai bine și că este ok. Nu mi-a dat multe detalii, mi-a spus că a fost evacuat și că nu știe ce s-a întâmplat, detalii despre eveniment nu are. Eu am primit numărul de telefon al șefei de la UPU Sf. Pantelimon de la o ziaristă și am sunat. Doctorița a fost foarte cooperantă, ulterior am primit și oficial din partea spitalului informații despre starea lui. Spitalul Matei Balș nu mi-a trimis nicio informare, nu mi-a spus nimic. Era evident că se simte șocat în primul rând.

Toni este acum monitorizat, i se fac analize și alte investigații la plămâni. Este îngrijit de medicii de la Sf. Pantelimon, a fost primit la UPU. M-au sunat medicii, mi-au spus să stau liniștită că este bine, îl investighează. Se pare că plămânii nu i-au fost afectați de fum, dar vom vedea după investigații dacă este sau nu așa. M-ar mira să nu fi fost deloc pentru că Toni a făcut o formă medie spre severă de Covid, este de două săptămâni sub oxigen, organismul îi obosește îngrozitor”, a precizat Cristina Grecu.

Toni Grecu a fost internat cu Covid-19 la Spitalul ”Matei Balș” pe 16 ianuarie.

Cum a debutat boala

 

"A avut simptome, dar după o săptămână au devenit mai serioase. Am decis atunci să meargă la spital, a fost internat pentru monitorizare și tratament. Acum se află într-o stare ameliorată față de cea din momentul internării. Evoluează spre bine", a specificat Cristina Grecu. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel