Infectări cu COVID-19 în Institutul Fundeni, ținute SECRETE. Medicii, intrigați

Adisa Codruț |
Data publicării:
Infecția COVID
Infecția COVID

Situație controversată la Institutul Fundeni. Este neliniște printre personalul medical, din cauza lipsei de transparență, după ce mai multe persoane au fost infectate cu COVID-19.

Potrivit jurnaliștilor de la DCNews, pe platforma Institutului Fundeni au fost descoperite patru persoane cu COVID-19, vineri, sâmbătă, luni și marți. Trei asistente și o infirmieră. Una dintre aceste patru persoane ar lucra la o secție ATI. Medicii nu știu, însă, ce s-a întâmplat, cine sunt persoanele respective, conform surselor noastre. În Institutul Fundeni, personalul circulă între secții, se fac transferuri, consultații între secții. Medicii sunt intrigați că noua conducere nu anunță propriii șefi de secții, mai spun sursele DCNEWS.

Citește continuarea pe DCNEWS

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel