Intoxicații deratizare Timișoara, date Ministerul Sănătății: 44 de persoane încă internate

Dana Lascu / 20 noi 2019 / 17:24
Spitalul Județean de Urgență Timișoara. Foto: SCJUPBT
Spitalul Județean de Urgență Timișoara. Foto: SCJUPBT

Ministerul Sănătății a anunțat care este starea pacienților care sunt încă internați în urma cazului de intoxicații deratizare de la Timișoara. Încă 3 copilași au fost internați miercuri.

Astăzi, 20 noiembrie 2019, la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Clinic de Urgență pentru Copii „Louis Țurcanu" s-au mai prezentat 4 copii cu vârste între 11 și 16 ani, 3 dintre aceștia fiind internați în secția de Toxicologie a unității medicale. Unul dintre copii a rămas în observație medicală în staționarul UPU, anunță Ministerul Sănătății.

În prezent, un număr de 44 de persoane mai sunt internate, după cum urmează:

- 9 pacienți la Spitalul Județean Clinic de Urgență „Pius Brînzeu",

- 3 pacienți la Spitalul Municipal

- 32 pacienți Spitalul Clinic de Urgență pentru Copii „Louis Țurcanu"

De asemenea, un copil se mai află sub observație medicală de specialitate în staționarul de zi a Unității de Primiri Urgențe a Spitalului de Urgență pentru Copii "Louis Țurcanu".

Conform informărilor primite din partea unităților sanitare, toți pacienții sunt în stare stabilă hemodinamic, fără agravare.

Ministerul Sănății a solicitat unităților sanitare să semnaleze dacă întâmpină greutăți în asigurarea medicamentelor sau a materialelor sanitare necesare pentru astfel de cazuri.

Articole Recomandate
Get it on App Store Get it on Google Play


Citite săptămâna aceasta


Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
Politica de confidențialitate | Politica Cookies | Copyright 2021 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
nxt.201
YesMy