Intoxicații Timișoara, panică într-un alt bloc. 10 locatari consultati de medici

Dana Lascu / 22 noi 2019 / 22:22

Alertă într-un alt bloc din Timișoara, după ce 10 locatari au anunțat că simt miros de insecticid. Din fericire, s-a dovedit că nu e un caz similar cu cel de intoxicații din strada Mioriței.

Ministerul Sănătății a fost anunțat de către Direcția de Sănătate Publică Timișoara că, în acesta seară Serviciul de Ambulanță Timiș a fost solicitat pentru evaluarea medicală a unui număr de 10 persoane dintr - un imobil din Timișoara unde s-a înregistrat un puternic miros de insecticid.

„La locul intervenției a fost o ambulanță de tip C2 cu medic. A fost efectuată evaluarea medicală. La ora 20.36 toate forțele de intervenție s-au retras. Au fost evaluati medical toți cei 10 locatari. Nicio persoană nu a fost transportată la spital și toți locatarii s-au întors în apartamentele lor", a anunțat Ministerul Sănătății.

La fața locului au fost și o echipă CBRN a ISU Timiș, care a verificat întreaga clădire și nu a detectat substanțe toxice periculoase.

„Toate forțele de intervenție se retrag. Au fost evaluați medical toți cei 10 locatari. De asemenea, a fost efectuată detecția pentru substanțe toxice cu aparatura CBRN din dotarea ISU Timiș pe casa scării și în toate apartamentele. Nu s-au identificat substanțe toxice periculoase. Nicio persoană nu a fost transportată la spital și toți locatarii se întorc în apartamentele lor", a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Timiș, Elena Megherea.

ISU a intervenit cu o ambulanță SAJ tip C2 cu medic, un microbuz ISU cu 16 locuri, un echipaj CBRN, un echipaj SMURD și o autospecială de stingere. S-a ventilat spațiul imobilului cu motoventilatoarele din dotare iar locatarii au revenit în casele lor.

Articole Recomandate
Get it on App Store Get it on Google Play


Citite săptămâna aceasta


Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
Politica de confidențialitate | Politica Cookies | Copyright 2021 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
nxt.201
YesMy