Irinel Columbeanu, internat de urgență la spital: este infectat cu SARS-CoV-2

Adisa Codruț |
Data publicării:
Irinel Columbeanu
Irinel Columbeanu

Irinel Columbeanu  fost internat de rență la spital, după ce a făcut infecția Covid-19. 

Irinel Columbeanu a fost internat de urgență la spital, după ce a făcut infecția Covid-19. Omul de afaceri a declarat că a încercat să se trateze singur, crezând că e vorba doar de o răceală, însă când starea lui s-a agravat, a chemat ambulanța.

“Confirm! Bafta unora care, deși până la un moment dat nu s-au putut hotărî singuri să se vaccineze intenționat, până la urmă soarta le-a găsit varianta să se vaccineze totuși, chiar și fără să se vaccineze ei singuri explicit ci indirect, îmbolnăvindu-se pe riscul lor de Covid 19, ceea ce din punct de vedere al imunității se consideră a avea același efect. Virusul există și este foarte pervers și înșelător, noroc cu serviciul de ambulanță, promptitudinea spitalelor și profesionalismul medicilor din România!”, a declarat el pentru revista Ciao.

De altfel, în ultima perioadă mai multe persoane publice și artiști au ajuns la spital cu aceeași infecție: Monica Anghel, Viorica de la Clejani, Elena Merișoreanu și Sorin Oprescu.

Elena Merișoreanu, stare stabilă

Elena Merișoreanu se află încă sub supravegherea medicilor. Artista are schema de vaccinare completă. 

„Ma simt destul de bine. Nu am avut nevoie de oxigen, nu am făcut febra, mi au făcut doar perfuzii cu tratament anti-Covid19. Situația e mult mai buna de când am venit.

Eu, deși am vaccinurile făcute, se pare că tot l-am luat, însă dacă nu le aveam poate aveam o stare mai grava. Boala se ameliorează destul de repede.

Acum a venit doamna doctor și mi au spus ca totul e spre bine. Deci cred ca mai stau o săptămână-două, nu știu", a mărturisit Elena Merișoreanu la Antena Stars, potrivit spynews.ro. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel