Israelul reintroduce masca în spații închise. Oficial: vedem o dublare la fiecare câteva zile

Adisa Codruț |
Data publicării:
Masca
Masca

Israelul reintroduce purtarea măștii ca obligatorie în spațiile închise.

Autoritățile din Israel au reintrodus ca obligatorie purtarea măștii în spații publice închise. Măsura vine la 10 zile după ce regula a fost eliminată. Iar asta din pricina creșterii numărului de îmbolnăviri cu infecția COVID. În Israel s-a vaccinat 55% din populație.  

Şeful grupului de lucru pentru gestionarea pandemie din Israel, Nachman Ash, a declarat pentru radioul public că cerinţa a venit după patru zile cu peste 100 de cazuri noi pe zi, dublate de recordul de 227 de cazuri confirmate joi, relatează Al Jazeera. „Vedem o dublare la fiecare câteva zile. Un alt lucru îngrijorător este că infecţiile se răspândesc. Avem mai multe oraşe în care numărul creşte şi comunităţi în care cazurile cresc”, a spus Ash.

Acesta a mai precizat că înmulțirea cazurilor s-ar datora variantei extrem de contagioase Delta. Ash speră ca vaccinurile să protejeze populația de spitalizări și cazuri dificile, arată DC News.

 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel