Urmărește dezbaterea live

Israelul va administra o a treia doză de vaccin anti-COVID

Adisa Codruț |
Data publicării:

De teama că tulpina Delta a COVID se va răspândi rapid, autoritățile din Israel au anunțat că vor începe campania de vaccinare cu a treia doză de vaccin împotriva noului coronavirus. 

Israelul va începe campania de vaccinare împotriva COVID cu o a treia doză a serului Pfizer pentru a preveni răspândirea virusului noului coronavirus. Deja specialiștii israelieni vorbesc de o creștere a numărului de infecții cu tulpina Delta a COVID. 450 de oameni s-au îmbolnăvit în 24 de ore, iar 46 sunt în stare gravă internați în spitale. Jumătate dintre cei internați au fost vaccinați.

Prioritari în cadrul acestei campanii sunt adulții cu un sistem imunitar slăbit. Nu se știe, momentan dacă a treia doză va fi administrată întregii populații. Încă sunt discuții. Autoritățile israeliene vor cere autorităților de reglementare americane și europene să autorizeze administrarea celei de-a treia doze a vaccinului anti-COVID.

În Israel, circa 60% din populație s-a imunizat împotriva COVID cu serul Pfizer, potrivit Antena 3.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel