Iubita lui Speak, apariție îngrijorătoare. Ștefania are probleme de sănătate: „Cât poate să-mi fie de rău”

DCMedical Team |
Data actualizării: | Data publicării:

Ștefania, iubita cântărețului Speak, se confruntă cu probleme de sănătate. Tânăra a „sărbătorit” Paștele la pat, din cauza bolii.

Ștefania are niște zile mai puțin plăcute. După ce a filmat o zi întreagă în frig, iubita lui Speak a început să acuze o stare de rău. Tânăra spune că și-a făcut 4 teste COVID, după ce a avut mai multe simptome comune infecției. 

Ea a relatat pe Instagram despre rezultatele testului și despre starea ei de sănătate. „(...) Săptămâna trecută își zice cuvântul în corpul meu. Deci, Doamne Ferește cât poate să-mi fie de rău. Doamne ferește! Mi s-a întâmplat joi când mi-a scăzut, cred, un pic imunitatea, pentru că vineri dimineața mă ustura în gât și faptul că vineri am filmat 24 de ore și primele 6 ore am paralizat de frig într-o locație, m-a distrus”

Află de ce a suferit iubita cântărețului și cum se simte acum, într-un material publicat de Spectacola.ro.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel