Joe Biden, anunț COLOSAL. Data la care va fi învinsă pandemia de COVID-19

Joe Biden, anunț COLOSAL. Data la care va fi învinsă pandemia de COVID-19, FOTO facebook
Joe Biden, anunț COLOSAL. Data la care va fi învinsă pandemia de COVID-19, FOTO facebook

Preşedintele american Joe Biden a estimat, în prima sa vizită de lucru în afara Washington-ului, când se va încheia pandemia de coronavirus. 

"Cred că până la Crăciun vom fi într-o situaţie foarte diferită de cea din prezent. Într-un an, cred că vor fi mult mai puţini oameni care trebuie să poarte mască sau să de distanţeze social", a declarat Biden în cadrul unei sesiuni de întrebări şi răspunsuri cu publicul desfăşurată în Milwaukee, statul Wisconsin, potrivit Antena 3. 

Potrivit preşedintelui american, toţi cetăţenii care doresc să se vaccineze ar urma să poată face acest lucru până la finele lunii iulie.

Biden spune că, până atunci, administraţia sa va asigura un stoc de 600 de milioane de doze, suficient pentru inocularea tuturor americanilor.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel