Klaus Iohannis, despre CARANTINA totală de sărbători: este ANUNȚUL momentului

Angela Sabău |
Data actualizării: | Data publicării:
Președintele Klaus Iohannis. Foto: Administrația Prezidențială
Președintele Klaus Iohannis. Foto: Administrația Prezidențială

Președintele Klaus Iohannis a fost întrebat, în cadrul unei conferințe de presă, despre posibilitatea unei carantine totale, de sărbători.

Klaus Iohannis a anunțat, în cadrul unei conferințe de presă, că nu ia în calcul o carantinare totală, nici acum și nici e sărbători. "Nu iau în considerare acum acest lucru. Nici nu iau în considerare o carantinare totală de sărbători", a declarat președintele.
El a vorbit, de asemenea, și despre alegeri, arătând că, alături de pandemie, este una din problemele cu care se confruntă România.
"Din nefericire, acum avem în România două probleme grave. Una de sănătate cu care ne confruntăm de aproape un an de zile. Ştim ce măsuri se pot lua pentru încetinirea acestui virus. În continuare, pandemia  rămâne o problemă şi va fi rezolvată când vom avea un vaccin.
Sigur, în media apar ştiri pozitive despre cum au progresat unii şi alţii cu producerea vaccinului, dar concret nu poate nimeni să spună. Dar avem şi o problemă politică”, a mai spus el, menționând că alegerile sunt „singura "singura soluţie prin care românilor li se va permite alegerea unui nou Parlament".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel