Londra, "pe muchie de cuţit". Al doilea val de COVID-19 anunţă ÎNCHIDEREA TOTALĂ

Georgiana Ioniță |
Data actualizării: | Data publicării:

Londra şi anumite regiune din nordul Marii Britanii ar putea intra în carantină totală, dacă numărul infectărilor zilnice nu scade. 

Pub-urile, restaurantele şi barurile ar putea fi închise pentru cel puţin două săptămâni, iar întâlnirile cu familia ar putea fi interzise în noua stare de urgenţă. De asemenea, vor rămâne deschise doar firmele care nu îşi pot trimite angajaţii să lucreze de acasă. Aceste măsuri fac parte din planul prezentat de Guvernul Marii Britanii săptămâna trecută.

Soarta Londrei, pe muchie de cuţin
 

Măsurile de urgenţă ar putea fi impuse în zone din nord-estul Marii Britanii încă din această săptămână, după ce oraşul Liverpool a înregistrat o medie de 146,3 cazuri la suta de mii de locuitori, în creştere faţă de săptămâna anterioară, când era la 95,8 la 100.000 de locuitori. Citește mai multe pe DC News. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel