Ludovic Orban s-a vaccinat contra COVID-19. Primele imagini + declarații

Cătălina Burghelea |
Data actualizării: | Data publicării:

Fostul premier al României, Ludovic Orban, s-a vaccinat contra COVID-19, marți, 19 ianuarie. 

După ce s-a vaccinat contra COVID-19, fostul premier Ludovic Orban a făcut primele declarații.

"Am luat decizia de a mă vaccina în special cu obiectivul de a arăta românilor că trebuie să aibă încredere în vaccin, că nu există niciun risc în procesul de vaccinare și că vaccinarea cetățenilor români reprezintă singura cale pentru a reveni la o viață normală, pentru a putea relua procesul de creștere economică și pentru a putea să ne reluăm viața în condiții de normalitate.

Cred că această campanie de vaccinare este fundamentală pentru evoluția ulterioară a societății românești și a economiei, apreciez solidaritatea în abordarea campaniei de vaccinare la nivel european, în faptul că, la nivel european, Comisia Europeană s-a implicat extrem de serios pentru a susține procesul de vaccinare în toate țările UE, deja există două vaccinuri aprobate, cantitatea de vaccinuri disponibilă pentru România va crește în timp.", a spus Ludovic Orban.

 

Știrea inițială

Președintele Senatului, Anca Dragu, și președintele Camerei Deputaților, Ludovic Orban, s-au vaccinat contra COVID în același timp. Filmarea a fost transmisă live de Partidul Național Liberal. 

Cei doi politicieni s-au vaccinat la Spitalul militar Carol Davila din București. 

Ludovic Orban și Anca Dragu trebuie să stea 15 minute sub supraveghere, pentru ca medicii să se asigure că nu există nicio reacție adversă.

Amintim că, de vineri, 15 ianuarie, a început etapa a doua a vaccinării anti-COVID. 

2. -imagine fara descriere- (orban-s-a-vaccinat_14094800.jpg)

2. -imagine fara descriere- (orban-dragu-vaccin_51058600.jpg)

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel