Ludovic Orban, telefonistă la DSP București. A fost în control și-a răspuns la telefoane

Dana Lascu / 10 oct 2020 / 19:31
Premierul Ludovic Orban. Foto: Agerpres
Premierul Ludovic Orban. Foto: Agerpres

Premierul Ludovic Orban a fost, sâmbătă, în control la DSP București, la sediul centrului de supraveghere epidemiologică, unde a răspuns la telefon celor care doreau să afle informații despre testele sau situația lor.

„Unii s-au interesat de rezultatul testului, alții mi-au comunicat că încă nu le-a venit decizia DSP care este necesară ca persoană de contact pentru obținerea concediului medical. Alții mi-au comunicat diferite situații. A fost o experiență interesantă și mă bucur că am putut să văd activitatea de la firul ierbii și problemele cu care se confruntă personalul, medical și personalul DSP”, a spus Ludovic Orban, la încheierea controlului la DSP București.

Premierul a adăugat că nu le-a dezvăluit oamenilor cu care a vorbit la telefon cine este, dar că unii s-au prins. 

„Chiar un interlocutor, după ce a comunicat cu mine, mi-a zis că după cum vorbesc pot să fac o carieră politică. Dar nu m-a recunoscut, după aia și-a dat seama”, a spus Orban.

Orban a declarat că a făcut controlul la DSP București pe fondul creșterii explozive a numărului de cazuri în Capitală și a arătat că vrea să vadă „ce măsuri pot fi luate pentru a îmbunătăţi activitatea, pentru a prelua apelurile cetățenilor și pentru a derula toate procedurile legale în termen cât mai rapid”.

Articole Recomandate

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2021 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt1
YesMy