Ludovic Orban, telefonistă la DSP București. A fost în control și-a răspuns la telefoane

Dana Lascu |
Data publicării:
Premierul Ludovic Orban. Foto: Agerpres
Premierul Ludovic Orban. Foto: Agerpres

Premierul Ludovic Orban a fost, sâmbătă, în control la DSP București, la sediul centrului de supraveghere epidemiologică, unde a răspuns la telefon celor care doreau să afle informații despre testele sau situația lor.

„Unii s-au interesat de rezultatul testului, alții mi-au comunicat că încă nu le-a venit decizia DSP care este necesară ca persoană de contact pentru obținerea concediului medical. Alții mi-au comunicat diferite situații. A fost o experiență interesantă și mă bucur că am putut să văd activitatea de la firul ierbii și problemele cu care se confruntă personalul, medical și personalul DSP”, a spus Ludovic Orban, la încheierea controlului la DSP București.

Premierul a adăugat că nu le-a dezvăluit oamenilor cu care a vorbit la telefon cine este, dar că unii s-au prins. 

„Chiar un interlocutor, după ce a comunicat cu mine, mi-a zis că după cum vorbesc pot să fac o carieră politică. Dar nu m-a recunoscut, după aia și-a dat seama”, a spus Orban.

Orban a declarat că a făcut controlul la DSP București pe fondul creșterii explozive a numărului de cazuri în Capitală și a arătat că vrea să vadă „ce măsuri pot fi luate pentru a îmbunătăţi activitatea, pentru a prelua apelurile cetățenilor și pentru a derula toate procedurile legale în termen cât mai rapid”.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel