Mădălin Ionescu, infectat cu Omicron: Nu am mai răcit de 25 de ani, așa că m-a șocat

Angela Sabău |
Data actualizării: | Data publicării:
Mădălin Ionescu / foto captură Facebook
Mădălin Ionescu / foto captură Facebook

Mădălin Ionescu a postat un video emoționant în care vorbește despre stresul prin care a trecut, fiind infectat cu COVID-19.

Mădălin Ionescu a ajuns la spital în urma infecției COVID-19. El a explicat într-o postare pe pagina sa de socializare că boala poate fi severă, iar faptul că s-a dus la timp la spital i-a fost de ajutor.

„N-am mai postat nimic de trei săptămâni pentru că m-am infectat cu celebrul Omicron. Nu am mai răcit de 25 de ani, așa că m-a șocat destul de tare după ce familia mea s-a infectat cu Covid.

Am început să am și eu simptome. Boala a debutat furtunos, în urmă cu 20 de zile. În prima noapte am făcut aproape 39 de grade temperatură. Am luat antibiotic, antiviral și antitermice și starea s-a ameliorat cu excepția unui hârșâit ușor, care mi s-a părut o reacție alergică la un medicament”, spune el.

Apoi explică modul în care l-a ajutat faptul că a ajuns din timp la medic.

„Nu am ajuns în stare gravă la spital. Am ajuns la spital într-un moment în care mi-am dat seama că dacă nu mă deplasez spre spital, lucrurile pot degenera și risc foarte mult. Am trăit în această perioadă de trei săptămâni extrem de intens totul. Probabil că dacă aș fost singur și nu aș fi avut copii, oameni pe care trebuie să-I întrețin, în viitorul cărora trebuie să investesc suflet, emoții, bani, de ce nu, nu aș fi resimțit poate atât de acut acest moment”, mai spune el într-un video emoționant postat pe pagina sa de socializare.

Despre starea lui spune că nu a fost una gravă, tocmai pentru că a ajuns din timp la spital.

„Situația mea de sănătate a fost una relative ok, în primele opt zile, după care din a opta zi lucrurile s-au mai complicat un pic, în sensul că a revenit temperatura și mi-am dat seama, în a zecea zi, că nu mai e de stat. M-am dus la „Matei Balș”, și în regimul ambulatoriu am făcut un set de analize, pentru a vedea în ce stadiu se află plămânii mei și medicii au constatat  că am pneumonie. Pneumonia nu m-a afectat într-o formă severă, așa cum s-a întâmplat în alte azuri, am avut plămânii afectați în proporție de 15 %, m-am dus la timp și deși eram destul de îngrijorat, pentru că în cazul COVID efectiv nu știi la ce să te aștepți”, mai spune el.

Prezentatorul a făcut tratament cu antibiotic și spune c încă nu e refăcut total. „Am urmat un tratament nou, cu un antibiotic special. Am slăbit 5 kg și am mai luat un virus sau o bacterie de la Petra, care a dus la inflamarea gâtului. Nu sunt refăcut”.

Soția și fiica prezentatorului au făcut forme mai ușoare, motiv pentru care a crezut că nu va avea probleme nici el. „Nu am fost prea atent cu virusul pentru că fetele au avut forme ușoare. Petra a avut două ore temperatură, Cristina o zi a avut febră, cu puțina moleșeală. Luați untură de bursuc că reface plămânii! Am luat și Arbidol, aveam de la soacră-mea, ne-au trimis niște rude. Sunt vaccinat de cinci luni, dar s-au infectat și socrii mei, și ei tot vaccinați.

E adevărat că am spus că această poveste are iz de servicii secrete, dar e cu totul altă poveste. Am spus că, fiind un virus artificial, e mai periculos ca unul natural, mai simplu de controlat. Au fost afaceri sinistre în spatele acestei povești, deturnări de fonduri, abuzuri. Nici o clipă nu am spus că virusul nu există, eu am un copil grav afectat de un virus”, a mai spus Mădălin Ionescu.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel