Managerul Spitalului de Boli Infecțioase Timișoara critică protestarii: suntem medici, nu criminali

DCMedical Team / 03 apr 2021 / 09:37
Medic
Medic

Managerul Spitalului de Boli Infecțioase Timișoara, Cristian Oancea, susține că fiecare om are dreptul la opinie, dar contează de unde ne informăm. 

Doctorul Cristian Oancea, managerul Spitalului de Boli Infecțioase Timișoara, dezaprobă atitudinea protestatarilor față de medici și a celor care promovează metode alternative de tratament împotriva infecției COVID.

”Fiecare are dreptul la opinie, dar depinde de unde ne luăm sursele de informare. Noi suntem medici și salvăm vieți, nu criminali, cum s-a indus de un grup de protestatari... și ne mai întrebăm de ce nu avem doctori sau asistenți în țară.  Medicii trebuie să aibă cu ce să lucreze și să aibă respect. Cred că suntem la o linie roșie în care, după un an de oboseală, au apărut tot felul de vraci care salvează vieți cu tot felul de mirodenii. Avem pacienți care refuză să se dea jos din ambulanță, cu forme severe de boală, se duc acasă și decedează acolo”, a declarat Cristian Oancea, potrivit DC News.

Articole Recomandate
Get it on App Store Get it on Google Play

Citite săptămâna aceasta


Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2021 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy