MApN: "Dozele de vaccin Moderna au ajuns la Institutul Cantacuzino". Primele imagini - FOTO

Doze de vaccin
Doze de vaccin
  • Doze de vaccin

Ministerul Apărării anunţă că dozele de vaccin Moderna au ajuns miercuri dimineaţa la Institutul Naţional de Cercetare-Dezvoltare Medico-Militară "Cantacuzino", iar în perioada următoare vor fi distribuite în centrele regionale de vaccinare.

"Prima tranşă, de 14.000 de doze de vaccin Moderna, a intrat în România aseară. Dozele au ajuns azi dimineaţă la Institutul Naţional de Cercetare-Dezvoltare Medico-Militară 'Cantacuzino', urmând ca în perioada următoare să fie distribuite în centrele regionale de vaccinare", precizează MApN, pe pagina sa de Facebook.

Prima tranşă de vaccin de la Moderna a ajuns, marţi seară, în România, pe cale terestră, intrând în ţară prin Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac II.

Vaccinurile au fost aduse cu un camion, escortat de poliţişti, iar formalităţile de frontieră au durat câteva minute, existând culoar asigurat pentru trecere.

 

Suntem siguri că vă întrebați care este diferența dintre cele două vaccinuri anti COVID-19. În special pentru că prima...

Publicată de Ministerul Apararii Nationale, Romania - www.mapn.ro pe Miercuri, 13 ianuarie 2021

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel