Marcel Ciolacu, explicații despre starea sa de sănătate. De la ce i s-a tras leșinul și ce tratament are

Adisa Codruț |
Data publicării:
Marcel Ciolacu
Marcel Ciolacu

Marcel Ciolacu, președintele interimar al PSD, a explicat ce probleme de sănătate are de fapt.

Președintele Camerei Deputaților și președinte interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a spus, la Antena 3, că starea de leșin i-a fost provocată de oboseală, stres, dar și de lupta politică din ultimele zile și de supărarea cauzată inclusiv de declarațiile președintelui Klaus Iohannis.

„În acest moment sunt funcțional 100%. De mâine (joi-n.r), o să merg la serviciu. Am avut o sincopă, am fost la Spitalul Militar Central mai multe zile pentru analize. Medicii au descoperit ce s-a întâmplat, am făcut și niște simulări. O să primesc un tratament, nu e foarte grav, dar de acum trebuie să fiu atent. Au fost și anumiți factori externi, cum sunt stresul și oboseală, supărare, un pic de lipsă de aer unde s-a ținut conferința de presă și o cădere de tensiune. Nu a fost un accident vascular cerebral, nu a fost ceva pe bază să am diabet. Dimpotrivă. Este un singur medicament care trebuie să mi-l administrez zilnic, deci nu (...) iau o singură pastilă, fără probleme. Și este o predispoziție din partea mea, tensiunea să-mi scadă când stau în picioare. (...) Eu nu mi-am văzut familia din ziua, de cu o zi înainte de a vota Guvernul Orban. (...) A fost o perioadă complicată. Cred că de asta s-au și strâns foarte multe, a fost și o luptă politică un pic crescută în ultimele săptămâni și cu niște acuze foarte grave. (...) Da, inclusiv acuzele președintelui

Liderul PSD spune că și familia sa a fost afectată.

„Normal că m-au afectat și pe mine, dar mi-au afectat foarte mult familia. Și eu consider, în continuare - niște acuze nedrepte și chiar o depășire a liniei roșii în ceea ce privește anumite declarații politice. Au ieșit din această matcă de declarații politice", a spus Marcel Ciolacu. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel