Mark Hoppus, solistul trupei Blink-182, diagnosticat cu cancer limfatic: sângele meu încearcă să mă omoare

Adisa Codruț |
Data publicării:
Mark Hoppus, solistul trupei Blink-182  FOTO: Instagram
Mark Hoppus, solistul trupei Blink-182 FOTO: Instagram

Mark Hoppus, solistul trupei Blink-182, a anunțat că suferă de cancer limfatic.

Mark Hoppus, solistul trupei Blink-182, a vorbit despre lupta sa cu boala și despre cât de tare îl afectează chimioterapia. "Sângele meu încearcă să mă omoare", le-a spus Mark Hoppus fanilor în timpul unui livestream recent pe Twitch, în care a vorbit deschis despre boala sa.

Solistul Blink-182 a dezvăluit la finalul lunii iulie că a fost diagnosticat cu cancer limfatic. Recent, artistul a vorbit despre starea sa de sănătate în timpul unui livestream Twitch. Când a răspuns la întrebările fanilor, el a dezvăluit că are limfom cu celule mari B difuze în stadiul 4. "Cancerul meu nu are legătură cu oasele, ci cu sângele", a spus Mark într-o înregistrare care a fost postată de contul de YouTube Blink-182 Chile. "Sângele meu încearcă să mă omoare".

"Diagnosticul este de limfom difuz cu celule B mari în stadiul 4-A, ceea ce înseamnă, din câte am înțeles, că a intrat în patru părți diferite ale corpului meu", a explicat el. "Nu știu cum anume se determină cele patru părți, dar a pătruns în suficiente părți ale corpului meu încât să mă încadrez în stadiul 4, care cred că este cel mai grav nivel la care poate ajunge. Așadar, sunt în stadiul 4-A".

Potrivit Lymphoma.org, limfomul cu celule B mari (DLBCL) este un tip de cancer care apare în celulele albe din sânge. Este un limfom non-Hodgkin agresiv care afectează limfocitele B. Muzicianul în vârstă de 47 de ani le-a spus fanilor că a fost diagnosticat cu cancer la sfârșitul lunii aprilie și că a fost supus chimioterapiei. El a mărturisit că este "absolut groaznic".

Citiți mai multe pe Spectacola.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel