Masca, obligatorie în toate spațiile publice și circulație interzisă în grupuri mai mari de 6 persoane: unde s-a decis asta

Adisa Codruț / 21 oct 2020 / 21:51
Masca
Masca

Masca devine obligatorie în Brașov în toate spațiile publice. De asemenea, restricții de circulație au fost instituite.

 

În judeţul Braşov a devenit obligatorie purtarea măștii de protecţie în toate spaţiile publice închise sau deschise. De asemenea, sunt interzise organizării de evenimente private, a circulaţiei în grupuri pietonale mai mari de şase persoane care nu aparţin aceleiaşi familii, precum şi formarea unor asemenea grupuri.
 Conform unei hotărâri adoptate miercuri de Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Braşov, obligativitatea purtării măştii se impune tuturor persoanelor cu vârsta de peste cinci ani.

Totodată, membrii CJSU au decis funcţionarea în scenariul roşu, pentru o perioadă de 14 zile, a Liceului "Şt. O. Iosif" din Rupea şi a Şcolii Gimnaziale Cristian, a informat Instituţia Prefectului Braşov.

În judeţul Braşov, incidenţa cumulată a ajuns, miercuri, la 2,18 cazuri la mia de locuitori, cu 1.556 de persoane infectate cu noul coronavirus, dintre care 137 în focare.

În municipiului reşedinţă, unde acest coeficient a crescut la 2,68 la mia de locuitori de la 2,61, Comitetul Local pentru Situaţii de Urgenţă a luat măsura interzicerii funcţionării târgurilor de vechituri începând de joi.

Articole Recomandate

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2021 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy