Măsurile luate de Emil Boc pentru evitarea carantinei în Cluj

DCMedical Team |
Data publicării:

Primarul Clujului, Emil Boc, a făcut cunoscute măsurile luate în capitala Ardealului pentru a evita carantina.

Primarul Clujului, Emil Boc, a declarat marți, 23 martie că pentru reducerea incidenței cazurilor de infectare a dispus ”să se întărească actualele măsuri în vedere respectării cu strictețe a acestora prin implicarea poliției locale și a poliției naționale”.

"Vor fi impuse, printr-un act legislativ de nivel național, unele măsuri noi suplimentare, care vor întări măsurile existente, fără să ajungem la carantină. Nici carantină de weekend, nici carantină generalizată. S-a susținut nevoia vaccinări accelerate. (...) S-au subliniat măsurile actuale. Muncă de la domiciliu, atât pentru instituțiile publice, îndemnarea în mediul privat, unde este posibil, să se lucreze de la domiciliu. Respectarea regimului de distanțare în transportul public. Creșterea capacităților la ATI printr-o suplimentare a resurselor de personal”, a afirmat Emil Boc, potrivit Antena 3.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel