Medic amendat după o bătaie cu mai mulți colegi, la spital

Angela Sabău |
Data publicării:
Medici
Medici

Un medic a fost amendat și s-a deschis dosar penal după o bataie între cadrele medicale. Incidentul a avut loc la SJU Dolj și se pare că nu este primul.

Mai mulți medici s-au luat la bătie în Spitalul Județean de Urgență (SJU) Dolj. În urma altercației, unul dintre ei a fost amendat de polițiști cu 1.000 de lei, scrie agerpres.ro și, de asemenea, a fost deschis un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lovire sau alte violenţe.

"În cursul acestei zile, poliţiştii au fost sesizaţi cu privire la producerea unei altercaţii între mai mulţi medici de la un spital din Craiova. Poliţiştii s-au deplasat la faţa locului şi au constatat că evenimentul se confirmă. În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lovire sau alte violenţe", au precizat reprezentanţii IPJ Dolj.

Dosarul penal a fost întocmit de poliţişti în urma unei plângeri depuse de unul dintre medici.
Potrivit unor surse, medicul amendat a mai fost implicat de-a lungul timpului în diverse altercaţii cu colegi din spital şi scandaluri cu pacienţi sau conducerea spitalului, iar la începutul lunii octombrie 2018 i-a fost desfăcut contractul de muncă, însă a câştigat procesul cu Spitalul de Urgenţă Craiova şi în martie a.c. a fost reangajat. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel