Medic de la ATI, dezamăgire SUPREMĂ! „Suntem praf la bun simț și solidaritate!” Pacienții din București, trimiși în alte orașe

Dana Lascu |
Data publicării:

Cunoscutul medic ATI Laura Zarafin, care luptă în linia 1 a pandemiei COVID-19 în Capitală, își arată suprema dezamăgire. La orice nivel te-ai uita în sistemul sanitar, lisește complet solidaritatea, spune ea! Pacienții din Capitală, trimiși în alte orașe!

Cunoscutul medic ATI Laura Zarafin, de la Spitalul Colentina din București, este dezamăgită profund de ce se întâmplă în sistemul sanitar din România. 

„Mai am un singur gând legat de medicina și sistemul medical din România. Este fără nicio speranță, ca multe alte lucruri în țara asta. 

În toate țările din lume s-au mobilizat toate cadrele medicale să ajute, fiecare cu ce poate, într-o situație extrem de tristă și care ne-a surprins pe toți. 

În „grădina Maicii Domnului”, nimeni nu ajută în mod real; infecționiștii și câțiva medici din spitalele „suport” sunt bătaia de joc a tuturor „colegilor”, lipsiți complet de orice urmă de solidaritate. 

Suntem aceiași oameni care stăm la 40 de grade în combinezoane, cu creierii fierți și cu transpirația curgându-ne șiroaie în gură și în cizme. 

Nici macar nu facem „efortul” de a pune la un loc ventilatoarele (deși ventilatoarele nu fac decât să câștige puțin timp pentru ca sistemul imunitar să învingă boala) cu anesteziștii. 

Suntem praf la capitolul bun simț și solidaritate. 

Sistemul sanitar din România își arată limitele (oameni în stare critică ajung din București în Tg Mureș , Medgidia, Câmpina, Galați etc.) 

Din București, oraș în care există cei mai mulți medici anesteziști!!! 

TRISTĂ SITUAȚIE”, a scris dr Laura Zarafin, pe pagina sa de Facebook. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel