Medic despre pierderea unei colege, infectată cu COVID-19: Cazurile grave abia de acum vor începe

Adisa Codruț |
Data publicării:
Covid-19
Covid-19

Un medic de la Spitalul din Brad, Hunedoara, a povestit despre evoluția rapidă și gravă a infecției cu COVID-19 la o colegă de-a sa, în vârstă de 70 de ani.

Medicul Lucian Miron a vorbit despre evoluția rapidă a COVID-19 la o colegă de-a sa de la Spitalul Municipal din Brad, Hunedoara. Acesta, director medical la unitatea amintită, a afirmat, potrivit Antena 3, că doctorița bănuia că are o amigdalită. Câteva zile mai târziu a fost adusă de urgență la spital. Apoi, starea i s-a agravat și a fost dusă la Spitalul Judeţean din Cluj. ”Evoluţia a fost gravă, evoluţie gravă înspre deces, a fost această rămânere fără plămâni, între ghilimele, cam aşa ceva se pare că s-a întâmplat, ceea ce se întâmplă şi cu alţi pacienţi de felul ăsta. Se distruge plămânul într-un timp foarte scurt", a declarat medicul Lucian Miron.

Acesta s-a arătat extrem de îngrijorat: ”Sunt mulţi sceptici că se înfloreşte. (...) Să nu ne relaxăm absolut deloc, din punctul meu de vedere cazurile grave abia de acum vor începe să vină pentru că sunt pacienţi, am avut şi astăzi, pacienţi vârstnici, fără un istoric de contact cu cineva şi care vin deja cu suspiciuni majore”.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel