Medic, dezvăluire TERIFIANTĂ despre COVID: "RĂZBOI al inteligenţelor!" Ce IQ are coronavirusul

Adisa Codruț |
Data publicării:
Nou focar de coronavirus
Nou focar de coronavirus

Un medic specialist în Terapie Intensivă a făcut declarații terifiante despre lupta cu COVID-19 și munca din spitale. 

Medicul Andra Cristiana Tăbăcaru, specialist ATI la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa, atrage atenţia că inclusiv pacienţii asimptomatici pot prezenta, în realitate, simptome ale infectării cu COVID-19, însă acestea sunt mascate şi pot fi uşor confundate cu alte probleme de sănătate.

Aceasta a observat că majoritatea pacienţilor ajung la ATI pentru că se prezintă la spital când plămânii sunt deja compromişi, motiv pentru care subliniază că riscurile şi gravitatea simptomelor cresc în momentul reinfectării cu SARS-CoV-2, motiv pentru care prudenţa şi respectarea măsurilor sanitare n-ar trebui să lipsească din rutina zilnică, chiar dacă am fost infectaţi şi ne-am vindecat.

Medicul spune că munca la spital este foarte grea. „La ATI trebuie să alergi de la patul unui pacient care trebuie intubat la patul altuia care are nevoie de cateter. N-ai timp nici măcar de un ceai. Apare o duritate după uşile secţiei de Terapie Intensivă. Acasă am coşmaruri, mă trezesc că ascult monitoare, chiar dacă sunt singură în casă. Sunt şi zile în care...”

Citește continuarea și află detalii despre inteligența virusului, pe DC NEWS

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel