Medicul Mircea Beuran rămâne în arest la domiciliu

Angela Sabău / 20 feb 2020 / 19:21
Mircea Beuran
Mircea Beuran

Medicul Mircea Beuran rămâne în arest la domiciliu. Asta a decis Curtea de Apel București, care a respins atât contestaţia medicului, cât şi pe cea a DNA, care solicita plasarea medicului în arest preventiv.

Medicul mircea Beuran rămâne în arest păentur 30 de zile, după ce Curtea de Apel București a respins atât contestaţia medicului, cât şi pe cea a DNA, care a solicitat plasarea medicului în arest preventiv. Astfel, instanța a menţinut decizia din 14 februarie prin care Mircea Beuran a fost plasat în arest la domiciliu. 

Medicul este cercetat într-un dosar pentru luare de mită, fiind acuzat că ar fi primit 10.000 de euro de la un medic pentur a-l ajuta să ocupe un post de asistent universitar la UMF „Carol Davila” București.

Tribunalul Bucureşti arăta în motivarea deciziei că, prin acţiunile sale, medicul Mircea Beuran a transformat o instituţie publică de prestigiu în propria "piaţă de desfacere". El este acuzat că în schimbul sumei de bani primite a propus scoaterea la concurs a unui post de asistent unviersitar în specialitatea chirurgie generală pe o peioadă nedeteminată, după care urma să-i asigure medicului care i-ar fi dat banii, ocuparea postului. 


Articole Recomandate
Get it on App Store Get it on Google Play

Citite săptămâna aceasta


Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2021 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt1
YesMy