Medicul Monica Pop: după alegeri vor fi mult mai multe cazuri. Sper să nu fie un Crăciun online

Angela Sabău |
Data publicării:
Prof Dr Monica Pop. Foto: DC Medical
Prof Dr Monica Pop. Foto: DC Medical

Medicul Monica Pop, managerul Spitalului de Urgenţe Oftalmologice din Capitală, a afirmat că numărul de infectări va crește din cauza alegerilor parlamentare.

Monica Pop spune că o creștere a numărului de infectări după alegeri se va răsfrânge asupra modului în care românii vor petrece Crăciunul. 
"Sigur că sper să nu fie un Crăciun online. Să fie foarte clar: alegerile reprezintă un vector de transmitere și că după alegeri vor fi mult mai multe cazuri. Asta este părerea mea și mi se pare foarte fondată, pentru că am fost și la celelalte alegeri, la locale, și am văzut ce se întâmplă.
Deci, nu are cum să nu crească numărul de pacienți, fiindcă nu se poate. Sigur că ar fi trebuit amânate, sunt absolut perfect de acord cu cei care au spus asta, dar nu depinde de noi. Numărul va crește și, din păcate, acest lucru va conduce la un Crăciun online, ceea ce n-ar dori nimeni, de orice vârstă", a spus dr. Monica Pop, la Antena 3.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel