Medicul Virgil Musta: să nu ne îmbolnăvim; nu mai avem unde să ne internăm

Adisa Codruț / 04 oct 2020 / 12:18
 Dr. Virgil Musta
Dr. Virgil Musta

Medicul Virgil Musta de la Spitalul de Boli Infecțioase din Timișoara le recomandă oamenilor să se protejeze și să nu se îmbolnăvească. 

Medicul Virgil Musta de la Spitalul Victor Babeş din Timişoara a declarat că e ”important e să nu ne îmbolnăvim. Când ne-am îmbolnăvit, s-ar putea să avem nevoie de internare și să nu mai avem unde să ne internăm”.

”Când ne-am îmbolnăvit, la ora actuală, s-ar putea că peste o zi – două, să fii bolnav, să ai nevoie de internare și să nu mai ai unde să te internezi. Nu avem ce face, persoana respectivă va rămâne acasă și nu va putea beneficia de tratament. Sunt câteva medicamente pe care le poți auto-administra la domiciliu, dar medicamentele esențiale nu le poți da la domiciliu. Terapia Intensivă este plină. (...) Suntem la pragul între viață și moarte și trebuie să înțelegem acest lucru și să fim foarte responsabili", adaugă medicul.

Mai multe puteți citi pe DC News.

Articole Recomandate

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2021 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt1
YesMy