Mel Gibson, spitalizat o săptămână după ce a fost testat pozitiv cu noul coronavirus

Adisa Codruț |
Data actualizării: | Data publicării:
Mel Gibson, foto Facebook
Mel Gibson, foto Facebook

Popularul actor Mel Gibson, în vârstă de 64 de ani, a fost internat o săptămână într-un spital din Los Angeles în luna aprilie după ce a contractat noul coronavirus.

"A fost testat pozitiv şi a stat o săptămână la spital. A fost tratat cu Remdesivir în perioada internării şi, de atunci, testele au ieşit de negative şi a fost detectată prezenţa de anticorpi împotriva virusului", a declarat agentul său de presă pentru ziarul Daily Telegraph Australia, citat de Agerpres. 

Potrivit altor publicaţii, Mel Gibson a fost văzut într-un supermarket din California alături de actuala sa iubită, Rosalind Ross, în martie, cu puţin timp înainte de internare.

Actorul australian şi iubita lui s-au cunoscut în 2014 şi au devenit în 2017 părinţii unui băieţel, Lars Gerard, cel de-al nouălea copil al lui Mel Gibson.

Informaţia despre spitalizarea starului hollywoodian a fost dezvăluită după ce reputaţia actorului a avut de suferit de mai multe ori în ultima perioadă. Recent, actriţa Winona Ryder a relatat în luna iunie un episod dezagreabil pe care l-a avut cu Gibson la o petrecere, în timpul căruia artistul a rostit remarci homofobe în faţa unui invitat gay şi a făcut afirmaţii antisemite la adresa ei.

Actorul a negat aceste comentarii, subliniind că Winona Ryder a minţit atunci când a relatat conversaţiile lor. "Sunt afirmaţii 100% neadevărate. A minţit despre aceste lucruri în urmă cu un deceniu, când a vorbit cu presa, şi minte din nou şi acum", a declarat presei agentul de presă al starului de origine australiană.

Deşi a dispărut pentru o vreme de pe lista actorilor de prim rang de la Hollywood, Mel Gibson şi-a refăcut apoi cariera profesională. Artistul a fost nominalizat la Oscar în 2017 pentru regia filmului "Hacksaw Ridge" şi a jucat în acelaşi an în comedia de succes "Daddy's Home 2".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel