Mesajul unei asistente, disperată în fața rafturilor goale: TREBUIE SĂ VĂ OPRIȚI!

Dana Lascu / 21 Martie 2020 / 08:01
Golitul rafturilor lasă fără alimente oamenii care au cea mai mare nevoie
Golitul rafturilor lasă fără alimente oamenii care au cea mai mare nevoie

Mesajul unei asistente de la Terapie Intensivă, disperată că după o tură de 48 de ore de muncă nu a găsit alimente ca să aibă ce mânca, e o lecție pentru noi toți! Nu cumpărați mai multă mâncare decât aveți nevoie!

După 48 de ore de gardă, asistenta Dawn Bilbrough a postat pe contul ei de Twitter un mesaj cutremurător.

Femeia, epuizată de muncă nu a găsit la magazin alimentele de care avea disperată nevoie. Rafturile magazinelor sunt goale în Marea Britanie, pentru că oamenii panicați cumpără în neștire alimente, deși magazinele nu se închid în stare de urgență!

„Sunt asistentă la Terapie Intensivă și tocmai am terminat o tură de 48 de ore. Am vrut să cumpăr câteva lucruri pentru următoarele 48 de ore. Nu am găsit niciun fruct, nicio legumă. Nu știu cum aș putea să mă mențin sănătoasă! Și acei oameni, acei oameni care golesc rafturile de alimentele de bază...

Trebuie să vă opriți! Pentru că oamenii ca mine vor avea grijă de voi atunci când veți avea nevoie. Și trebuie să VĂ OPRIȚI! VĂ ROG!", e mesajul transmis de femeie, cu lacrimi în ochi!

Articole Recomandate

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2021 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy