Ministrul Anisie: Învățământ online numai pentru copiii cu adeverință de la medic!

Dana Lascu |
Data publicării:
Online
Online

Părinții care cer învățământ exclusiv online trebuie să aducă adeverință de la medic care să arate că pruncul lor nu poate merge la școală din motive medicale a declarat Monica Anisie, ministrul Educației. 

Monica Anisie, ministrul Educației, a explicat că părinții care nu vor să își trimită copiii la școală și cer ca aceștia să învețe doar online vor trebui să prezinte o adeverință de la medic, unității de învățământ. Ministrul spune că un elev poate învăța doar online numai dacă există motive medicale.

„Părintele poate să ia această decizie, să își continue educația în sistem online, să învețe de acasă, în anumite situații: dacă prezintă copilul vreo boală care s-ar putea agrava prin faptul că va veni la școală și ar putea să ia virusul, fie în momentul în care în familie avem cazuri de persoane care ar putea fi supuse unei îmbolnăviri accentuate de virus, de aceea am prevăzut să prezinte părintele o adeverință pe care să o predea școlii. (...) Ministerul Sănătății a considerat că este important să știm acest lucru și de aceea a fost stipulat în ordinul comun acest lucru”, a declarat Monica Anisie, la Digi24.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel