Mirele Retegan, infectată cu virusul COVID-19 pentru a doua oară: „Sunt izolată de ceva vreme”

Angela Sabău |
Data publicării:
Mirela Retegan. Foto: Facebook / pagina personală
Mirela Retegan. Foto: Facebook / pagina personală

Mirela Retegan trece prin momente dificile după ce a fost infectată cu COVID-19 pentru a doua oară. Vedeta este vaccinată cu schema completă. 

Mirela Retegan se află în izolare după ce a fost confirmată cu COVID-19 pentru a doua oară. Vedeta este vaccinată cu schema completă și spune că este o formă ușoară. Anunțul a fost făcut chiar de ea pe pagina de Facebook. 


Mirela Retegan a descris simptomele cu care se confruntă. Aceasta spune că i-a curs nazul două zile, dar are miros și gust. Este bucuroasă că nu are o formă gravă, dar în același timp spune că perioada de izolare la domiciliu este foarte greu de suportat pentru ea, deoarece este obișnuită să plece în diferite orașe și să fie activă din punct de vedere profesional. 

„Oglindă, oglinjoară, cine a făcut Covid a doua oară?

Și oglinda raspunde:

Sănătoasă ești Crăiasă,

Ca Ziua luminoasă,

Dar lui Covidel nu-i pasă.

Așa am apărut in seara asta , in direct la emisiunea moderată de Ruxandra Rusan. Din motive de Covid sunt izolată de ceva vreme și abia am așteptat un motiv să mă urc pe tocuri și să îmbrac rochia asta superbă, pe care o țin in dulap de câteva luni.

Mi-am făcut singură bucle, m am și machiat la un moment dat si m-am bucurat de compania Ruxandrei. Am ras , am povestit, tare fain a fost .

In privința covidului, 2 zile mi-a curs nasul și cam atât. Nu am febra , nu tușesc, nu mi am pierdut gustul si mirosul ai nici simtul umorului.

Abia aștept sa pot sa mi reiau treaba( in câteva zile) si , din punctul meu de vedere, statul acasă zile in șir, mi se pare mult mai greu decât călătoritul in fiecare zi .

Să aveți sănătate si sa vă inventați bucurii, in fiecare Zi.

Sunt vaccinata. Forma a fost mai usoara decât orice răceala am avut vreodată.2 zile mi-a curs nasul. Atât”, a scris fondatoarea fenomenului „Gașca Zurli” pe Facebook. 

Mirela Retegan a mai fost infectată cu virusul COVID-19 și în luna decembrie a anului trecut.

Citește continuarea pe Spectacola și află detalii depsre starea ei.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel