MODIFICĂRI în ordinul comun al MEC și MS. Prof. univ. Hadăr are TOATE răspunsurile

Angela Sabău |
Data publicării:
Anton Hadăr    Foto: Agerpres
Anton Hadăr Foto: Agerpres

Anton Hadăr, profesor universitar și președintele Federației Naționale Sindicale Alma Mater, a vorbit, miercuri, în exclusivitate pentru DCNews, despre principalele modificări din Ordinul comun al MEC și MS.

Anton Hadăr, profesor universitar și președintele Federației Naționale Sindicale Alma Mater, a dezvăluit pentru DC News că „s-au produs unele modificări în Ordinul comun al Ministerului Educației și Cercetării și al Ministerului Sănătății”.

„Cea mai importantă este aceea că nu se mai închide o universitate la apariția a trei cazuri de persoane bolnave de sau cu Covid-19. Acest lucru era extrem de neplăcut pentru că dimensiunea universităților variază. Ne referim la trecerea universității în scenariul cel mai neplăcut: acela de a face învățământul doar online. S-a modificat...”

Citește continuarea pe DC NEWS

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel