Monica Pop: "Aglomerația între 20.30- 21.00 nu e o zădărnicie a combaterii bolilor?!"

Medicul oftalmolog trage un semnal de alarmă pe Facebook, în contextul restricțiilor anti-COVID-19 din România. 

Medicul Monica Pop consideră că închiderea magazinelor la ora 21.00 are un efect contrar celui scontat de autorități. Cu toate că se circulă legal până la ora 23.00, magazinele se închid cu două ore mai devreme, ceea ce duce la aglomerație și risc de infectare cu virusul SARS-CoV-2.

"INCHIDEREA MAGAZINELIR LA ORA 21 DEȘI SE CIRCULĂ LEGAL PÎNĂ LA 23, AGLOMERATE ÎNTRE 20,30-21, NU E OZADARNICIRE A COMBATERII BOLII??!!ESTE, CLAR!E normal sa fie asa? Din ce motiv??!! Cine hotaraste impotriva ratiunii, a normalului, a oamenilor ?! Inainte de 21 e f aglomerat, CREȘTE RISCUL!!. Macar pina la ora 22 ar trebui sa fie deschise!! De ce e altfel??!! Cui si la ce foloseste?Explicatii?! AAA, DA, AM UITAT, EI NU FAC CUMPARATURI, DOAR LISTE!!!!!", a scris Monica Pop pe Facebook. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel