NEBUNIE cu începerea școlilor. Noua dată: 1 octombrie 2020. Voicu, reprezentant al elevilor: Suntem CONSTERNAȚI de ce face Guvernul

Georgiana Ioniță |
Data actualizării: | Data publicării:
Sala de clasă
Sala de clasă

Președintele Consiliului Național al Elevilor, Rareș Voicu, a comentat ultimele declarații ale premierului Ludovic Orban, care a dat înțeles că școala online ar putea reveni mai repede decât se aștepta.


După declarațiile premierului Ludovic Orban, care a spus că se ia în calcul începerea școlii exclusiv online până pe 1 octombrie, când elevii se vor întoarce în format fizic la școală,   Rareș Voicu a declarat pentru DC News că  el consideră că o asemenea măsură ar fi o dovadă de iresponsabilitate din partea guvernului. Citește declarațiile acestuia pe DC News. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel