Nelu Tătaru, anunțul pe care îl așteaptă toți românii. Ce se întâmplă de la 1 iulie

Adisa Codruț |
Data actualizării: | Data publicării:

De la 1 iulie românii ar putea avea parte de o nouă serie de măsuri de relaxare. Anunțul a fost făcut de ministrul Sănătății

"Astăzi, din păcate, vom avea un număr mai crescut de cazuri decât de obicei, dar sper ca zilele următoare să ne putem reveni. Fac un apel la populaţie să menţină regulile de igienă, regulile de precauţie şi distanţare fizică. Avem multe măsuri de relaxare. După cum aţi putut vedea de două zile avem şi asimptomaticii acasă după zece zile sau cei cu simptome uşoare. După cum aţi putut vedea, nerespectarea regulilor în mare măsură (n.r. - a dus la creşterea cazurilor), precum şi acea bagatelizare a tot ce a fost, precum şi instigarea la nerespectarea şi nerecunoaşterea unei pandemii, precum şi a măsurilor de precauţie", a spus Tătaru.

 

Ministrul Sănătății spune că nu îl îngrijurează numărul mare de cazuri de COVID-19, raportate joi.

 Nu ne îngrijorează. Ne îndeamnă la precauţie", a afirmat el. 


El a spus că pentru 1 iulie se pregăteşte un alt set de măsuri de relaxare, potrivit Agerpres. 

"Pregătim pentru 1 iulie un alt set de măsuri de relaxare . Eu sper ca evoluţia să ne permită acest lucru. (...) Dacă vor fi nişte restricţii vor fi strict punctuale şi locale", a mai arătat ministrul Sănătăţii.


460 noi cazuri de îmbolnăvire

Joi,  Grupul de Comunicare Strategică, a anunțat că au fost înregistrate alte 460 noi cazuri de îmbolnăvire. 


Până astăzi, 25 iunie, pe teritoriul României, au fost confirmate 25.286 cazuri de persoane infectate cu virusul COVID – 19 (coronavirus). Dintre persoanele confirmate pozitiv, 17.906 au fost declarate vindecate și externate.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel