Nou-născutul incinerat într-un spital din Câmpina, ipoteză șoc

Dana Lascu / 08 oct 2018 / 23:54

Ipoteză şoc în cazul nou-născutului decedat şi incinerat într-un spital din Câmpina. Familia micuţului spune că acesta a fost abandonat într-un sac de plastic şi că nimeni nu a verificat dacă mai respiră sau nu. Părinţii cred că medicii l-ar fi putut salva pe micuț. În acest caz a fost deschisă o anchetă.

Drama a început în momentul în care o tănâră de 22 de ani, însărcinată în 7 luni, a ajuns la Spitalul din Câmpina, acuzând dureri de burtă. Fata, care venea din localitatea Brebu, a fost primită de un medic specialist, care i-a spus asistentei să o aşeze pe fată pe pat, pentru un consult.

Dar apoi, medicul a ieşit din cabinet, iar în momentul în care s-a reîntors să vadă pacienta, fata deja născuse. Copilul era bine, însă medicul a crezut că s-a născut mort.

17 ore nu s-a uitat nimeni la el!

Bebeluşul de numai 500 de grade a fost luat şi băgat într-un sac de plastic, unde a stat mai bine de 17 ore, notează România TV. În momentul în care o asistentă a luat copilul pentru a-l duce la morgă, a observat că nou-născutul are semne vitale. Micuţul fost pus imediat într-un incubator, însă, inima lui s-a oprit după doar trei ore.

Conform Observator TV, mama nou-născutului, care nu şi-ar fi dorit sarcina, ar fi vorbit cu unul dintre medici, care, fără să aştepte necropsia, a cerut ca bebeluşul să fie ars la crematoriu. Cazul a fost preluat de Parchet.

Reprezentanţii spitalului au deschis o anchetă, iar părinţii bebeluşului sunt hotărâţi acum să depună plângere pentru ca nimeni să nu mai treacă prin asemenea tragedie, mai arată România TV.

Articole Recomandate
Comentarii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | Copyright 2019 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
sanatate.n-nxt.25