Nou-născutul incinerat într-un spital din Câmpina, ipoteză șoc

Dana Lascu |
Data publicării:

Ipoteză şoc în cazul nou-născutului decedat şi incinerat într-un spital din Câmpina. Familia micuţului spune că acesta a fost abandonat într-un sac de plastic şi că nimeni nu a verificat dacă mai respiră sau nu. Părinţii cred că medicii l-ar fi putut salva pe micuț. În acest caz a fost deschisă o anchetă.

Drama a început în momentul în care o tănâră de 22 de ani, însărcinată în 7 luni, a ajuns la Spitalul din Câmpina, acuzând dureri de burtă. Fata, care venea din localitatea Brebu, a fost primită de un medic specialist, care i-a spus asistentei să o aşeze pe fată pe pat, pentru un consult.

Dar apoi, medicul a ieşit din cabinet, iar în momentul în care s-a reîntors să vadă pacienta, fata deja născuse. Copilul era bine, însă medicul a crezut că s-a născut mort.

17 ore nu s-a uitat nimeni la el!

Bebeluşul de numai 500 de grade a fost luat şi băgat într-un sac de plastic, unde a stat mai bine de 17 ore, notează România TV. În momentul în care o asistentă a luat copilul pentru a-l duce la morgă, a observat că nou-născutul are semne vitale. Micuţul fost pus imediat într-un incubator, însă, inima lui s-a oprit după doar trei ore.

Conform Observator TV, mama nou-născutului, care nu şi-ar fi dorit sarcina, ar fi vorbit cu unul dintre medici, care, fără să aştepte necropsia, a cerut ca bebeluşul să fie ars la crematoriu. Cazul a fost preluat de Parchet.

Reprezentanţii spitalului au deschis o anchetă, iar părinţii bebeluşului sunt hotărâţi acum să depună plângere pentru ca nimeni să nu mai treacă prin asemenea tragedie, mai arată România TV.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel