O nouă stare de urgență? Ministrul Sănătății: Trăim un moment dificil

Adisa Codruț |
Data publicării:

La vizita sa de la Târgu-Mureș, ministrul Sănătății a fost întrebat dacă va fi institui o nouă stare de urgență.

”N-avem perspectiva unei stări de urgență. Nu m-aș gândi la asta, ci mai mult la asigurarea măsurilor", a declarat ministrul Sănătății, Nelu Tătaru, miercuri, 22 iulie, într-un control la Târgu Mureș. 

Ministrul a mai precizat că ”trăim un moment dificil” și că unii strigă că ”am ajuns ciuma Europei. Cum am ajuns ciuma Europei? Nerespectând nişte reguli sau instigând să nu respectăm nişte reguli”. Oficialul a mai amintit că în perioada următoare se va detașa personal în anumite spitale care sunt suport COVID şi au o lipsă de personal. Însă, subliniază ministrul, ”rămâne ca fiecare dintre noi să respectăm nişte reguli, o conduită şi să fim complianţi la tot ce înseamnă episod pandemic”.

Întreaga sa declarație o puteți citi pe DC News.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel