Știrile zilei - 21 iulie. Cele mai importante informații din sănătate

Florina Pop |
Data publicării:
Știrile zilei
Știrile zilei

DC Medical vă oferă cele mai importante știri din sănătate ale zilei de 21 iulie.

Știrile zilei - 21 iulie:

Gingko biloba a fost folosită în medicina tradițională chineză de peste 1.000 de ani. Mai nou, oamenii de știință au descoperit beneficiile acestei plante în tratarea simptomelor premenstruale. CITEȘTE MAI MULTE.  

Nelu Tătaru, declaraţie confuză despre numărul de cazuri noi. Explicații ulterioare. CITEȘTE MAI MULTE.  

Anxietate. 18 semne la care femeile trebuie să fie atente. CITEȘTE MAI MULTE. 

994 cazuri noi de COVID-19. Nelu Tătaru: Urmează două săptămâni dificile. CITEȘTE MAI MULTE. 

GUVERNUL ROMÂNIEI, Hotărâre privind pandemia COVID-19. Document OFICIAL. CITEȘTE MAI MULTE

Vaccinul experimental produs de AstraZeneca ar putea fi lansat până la finalul anului. CITEȘTE MAI MULTE

Dr Tudor Ciuhodaru, despre legea carantinării și izolării: Pușcărie medicalizată. E inacceptabilă și inaplicabilă. CITEȘTE MAI MULTE

Vaccinul experimental produs de Pfizer și BioNTech, rezultate promițătoare. Noi date din studiu. CITEȘTE MAI MULTE. 

Cancer la sân. Cele patru tipuri de alimente care nu trebuie să lipsească din dietă. CITEȘTE MAI MULTE. 

Orban, pe urmele bolnavilor și suspecților de COVID-19. Ce se întâmplă cu cei care au plecat din spital sau au refuzat internarea. CITEȘTE MAI MULTE

Legea carantinării şi izolării a intrat în vigoareCITEȘTE MAI MULTE

Noi măsuri legate de legea carantinei și izolării. Anunț al ministrului Sănătății - Ministrul Sănătății Nelu Tătaru a declarat marți, 21 iulie, la video conferința cu reprezentanții DSP-urilor, că ”suntem într-un moment pandemic cu o creștere progresivă a numărul de cazuri” de COVID-19. CITEȘTE MAI MULT.

LEGO oferă abilități de anestezist - Un studiu recent susține că îndrăgitele LEGO ar crea abilități de anestezist. CITEȘTE MAI MULT

Ce este monitorizarea Holter ECG și la ce ajută - Medicii de la Spitalul Militar Central din București explică, pe înțelesul tuturor, pe Facebook, ce este monitorizarea Holter ECG. CITEȘTE MAI MULT.

Aproape 15.000 de bucureșteni au cerut testare COVID-19 ca să plece în vacanță - Primarul general al Capitalei a anunțat că aproximativ 15.000 de bucureșteni au solicitat până acum testare în proiectul „Testăm pentru vacanță”. CITEȘTE MAI MULT.

Smiley despre interviul Andreei Esca: să învățăm să avem mai multă grijă de noi - Cântărețul Smiley scrie, pe Facebook, un îndemn adresat oamenilor de a avea mai multă grijă și a se feri de infecția COVID-19. El a amintit și de interviul dat de Andreea Esca. CITEȘTE MAI MULT.

10 factori care cresc riscul de Alzheimer. Ce trebuie să controlezi - Zece factori vă pot afecta riscul de a dezvolta boala Alzheimer, iar toți pot fi preveniți din timp, sugerează un nou studiu. CITEȘTE MAI MULT.

Șansa pe care Institutul Fundeni a avut-o în plină pandemie. Manager: Ne-a ușurat foarte mult activitatea - Managerul Institutul Fundeni, conf dr Anca Coliță, a vorbit la DC Medical despre șansa de a avea un laborator propriu unde să se facă teste pentru depistarea infecției COVID-19. CITEȘTE MAI MULT.

Arsurile solare, cum le ameliorezi. Sfaturi de la dermatologi - Ideal al fi să nu ai arsuri solare, dar dacă o pățești trebuie să știi că sunt câteva lucruri ușor de făcut care ameliorează simptomele. CITEȘTE MAI MULT.

Premierul Orban: se poate dispune carantinarea zonală - Premierul Ludovic Orban a declarat marți, 21 iulie, că se poate dispune, conform legii, carantina zonală. CITEȘTE MAI MULT

Cadre medicale din Galați, amendate pentru că nu au purtat măști de protecție în spital - Nouă cadre medicale medicale de la Spitalul Județean din Galați și alte două de la Spitalul de Copii din Galați își vor da tot salariul pe amenzi, după ce au fost sancționate pentru că nu purtau măști de protecție în unitate. CITEȘTE MAI MULT.

Legea carantinei, explicațiile unui psihiatru: „Țară bogată, plină de tâmpiți. Asta suntem” - Cunoscutul medic psihiatru Gabriel Diaconu arată care sunt capcanele din Legea carantinei, proaspăt intrată în vigoare. CITEȘTE MAI MULT.

Managerul Institutului Fundeni despre activitatea din pandemie: Nu putem să amânăm tratamentul unui bolnav - Managerul Institutului Fundeni, Anca Coliță, a vorbit, pentru DC Medical, despre ce a însemnat pandemia pentru această unitate medicală și cum s-a reorganizat ca să facă față noii situații. CITEȘTE MAI MULT.

Institutul Fundeni și pandamia de COVID-19. Conf dr Anca Coliță, la Interviurile DC Medical - Managerul Institutului Clinic Fundeni din Capitală, conf dr Anca Coliță, vine la Interviurile DC Medical, astăzi de la ora 19.00. CITEȘTE MAI MULT.

De ce ni se face pielea de găină. Explicația științifică - Celulele responsabile cu apariția pielii de găină sunt aceleași cu cele care controlează creșterea părului. CITEȘTE MAI MULT.

Procedura care este la mare căutare în cabinetele stomatologice - Medicul Denisa Zaharia afirmă că în ultimele două luni a cresuct cererea pentru un anumit serviciu stomatologic. CITEȘTE MAI MULT.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel