Vaccinul experimental produs de Pfizer și BioNTech, rezultate promițătoare. Noi date din studiu

Adisa Codruț |
Data publicării:
Vaccin   FOTO: pixabay
Vaccin FOTO: pixabay

BioNTech și Pfizer au raportat luni date suplimentare despre vaccinul experimental COVID-19, care a arătă că este sigur și că a indus un răspuns imun la pacienți.

Companiile au declarat că datele au demonstrat, de asemenea, o inducție a unui nivel ridicat de răspunsuri ale celulelor T împotriva noului coronavirus. 


Rezultatele vin în urma unui studiu efectuat în Germania, care a testat 60 de voluntari sănătoși, după ce, la începutul lunii au fost raportate rezultatele unui studiu similar, de primă fază,  efectuat în Statele Unite. 

Studiul a arătat că voluntarii au primit două doze de vaccin, care au produs anticorpi de neutralizare a virusului.

Datele sunt disponibile pe un server de online la medrxiv și sunt supuse revizuirii științifice pentru publicare, au anunțat Pfizer și BioNTech într-un comunicat de presă. 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel